Clubregels

Alles over de club.

Moderators: Moderators, Bestuur

Gesloten
Gebruikersavatar
Rosco
Bestuurslid
Berichten: 2314
Lid geworden op: ma 18 september 2006, 16:29

Clubregels

Bericht door Rosco »

Afbeelding

Aan de volgende regels dient een clublid zich te houden. Overtreding van de regels kan leiden tot schorsing voor onbepaalde tijd.

Gedragingen tijdens bijeenkomsten:

1. Tijdens een meeting dient iedere bestuurder nuchter te zijn en te blijven. Dit betekent dat men niet onder invloed van alcohol, drugs of andere stimulerende middelen mag zijn.

2. Op het terrein wordt rustig gereden, dus geen burnouts.

3. Het wordt van de clubleden verwacht dat zij andere clubleden en diens auto's met respect behandelen.

4. Het opzettelijk ruzie zoeken met andere clubs en hun leden wordt niet getolereerd

5. Bij een meeting dient altijd een bestuurslid te zijn. Deze houdt toezicht op het naleven van de regels. Indien er geen bestuur aanwezig is, dan is deze meeting geen officiële clubmeeting en draagt de PeugeotTuningClub geen verantwoordelijkheid.

6. Het bezoeken van een meeting is op eigen risico. De PeugeotTuningClub neemt geen verantwoording voor schade aan voertuigen en of andere roerende of onroerende zaken ontstaan door een ongeval of ontstaan op enige andere wijze.

Rijden in groepsverband:

Het rijden in groepsverband dient te gebeuren op een wijze waarbij ieders veiligheid gewaarborgd is en de goede naam van de club gehandhaafd blijft.
Houd je dus aan de geldende verkeersregels!! Bij ongeoorloofd gedrag kan men worden uitgesloten van de club.

Algemene regels:

1. Zorg altijd voor een schone auto op meetings en evenementen.

2. Leden mogen zich tot 5 dagen van te voren afmelden voor een evenement*. Doen ze het later, dan zal dat consequenties hebben voor het betreffende lid zoals uitsluiting voor toekomstige evenementen.
Gesloten